Voor storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar!Bel: 0314 325 209
Geschiedenis van Loodgietersbedrijf WHH Vriezen.

Loodgietersbedrijf WHH Vriezen is opgericht door Dhr. WH (Wim) Vriezen en op 2 mei 1961 gestart aan de Fazantlaan 12 te Doetinchem. Het was van begin al een echt familiebedrijf want de beide zonen gingen ook voor het bedrijf werken. Voordat Dhr Vriezen begon met het loodgietersbedrijf had hij al ruim 25 jaar bij Wassink Installatie gewerkt.

In 1969 is Loodgietersbedrijf WWH Vriezen verhuisd naar de Mr Lovinklaan 38 te Doetinchem vanwege ruimtegebrek.

Wim en Willie Vriezen

In de voorgaande 8 jaar was het bedrijf uit zijn jas gegroeid en was een verhuizing naar een ruimer pand noodzakelijk. Op 1 januari 1978 is het bedrijf overgenomen door de oudste zoon WHH (Willie) Vriezen. Vanaf die datum werd het bedrijf o.a. herkenbaar gemaakt door de gele auto's (Fiat Fiorino) met daarop het welbekende logo.

Op 1 mei 1998 is het bedrijf overgenomen door Dhr. Benno Oosterink, hij werkte op dat moment al 10 jaar bij Loodgietersbedrijf WHH Vriezen. De eigenaar WHH Vriezen was ernstig ziek en zijn eigen zoon was geen loodgieter en dus geen kandidaat om het bedrijf over te nemen. Door de blijvende groei van het bedrijf is deze in augustus 2007 verhuisd naar de Broekstraat 1 te Doetinchem. Loodgietersbedrijf WHH Vriezen is tot op heden op deze locatie gevestigd.

Vanaf dag 1 van de oprichting tot op heden is het bedrijf een erkend leerbedrijf en hebben vele jongeren het vak geleerd onder de hoede van Loodgietersbedrijf WHH Vriezen.